U. doc. composta ID1657 - Segon Congrés Català de Cuina

Gust i estil, la cuina dels artistes Menú especial amb motiu de la cloenda del Segon Congrés Català de Cuina

Àrea d'identificació

Codi de referència

ID1657

Títol

Segon Congrés Català de Cuina

Data(es)

  • 1995 (Creation)

Nivell de descripció

U. doc. composta

Volum i suport

1 carpeta

Àrea de context

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Amb motiu de la cloenda del segon Congrés Català de Cuina, EINA amb la col·laboració de l'Escola d'Hosteleria ARNADI, va realitzar l'acció "Gus i estil, la cuina dels artistes" al restaurant Hofmann, i va elaborar un menú il·lustrat per Xavier Olivé, Josep Guinovart, Albert Ràfols Casamada, Francesc Artigau, Maria Girona i Francesc Todó.
Es conserva la invitació, el menú i una carta d'agraiment de Carme Canut, coordinadora del Segon Congrés Català de Cuina, a Miquel Espinet.

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Condicions de reproducció

Idioma del material

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Àrea de notes

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

Identificador de la institució

Regles o convencions

Estat d'elaboració

Nivell de detall

Dates de creació revisió eliminació

Idioma(es)

Escriptura(es)

Fonts

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Related genres

Llocs relacionats

Unitats d'instal·lació

  • Capsa de cartró permanent: UI-22
  • Carpeta d'anelles: C-41