Sèrie C04.02.S01 - Expedients de participació a premis i concursos

Bases del Concurs-Exposició de Cartells "XIX Premi Internacional de Dibuix Joan Miró", ... Bases del Concurs-Exposició de Cartells "XX Premi Internacional de Dibuix Joan Miró", P...

Àrea d'identificació

Codi de referència

C04.02.S01

Títol

Expedients de participació a premis i concursos

Data(es)

  • 1968 - ? (Creation)

Nivell de descripció

Sèrie

Volum i suport

1 capsa

Àrea de context

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Expedients de participació a premis i concursos per part d'EINA, professors d'EINA o alumnes. Conté bases dels concursos, notícies relacionades, llistes de finalistes i altres materials.

Conté:
Ciclo de crítica abierta al diseño industrial. Concurso diseño Buzón Público (1968).

Concurso de diseño de un expositor para las nuevas tiendas Olivetti (1969).

Concurso de ideas para un sistema presentador de objetos para regalo, patrocinado por Grumbe S.A. (1972).

Mostra de disseny gràfic català per al 75 aniversari del Real Club de Tenis de Barcelona (1974).

Proyecto para estudiantes de diseño. Símbolos gráficos para información pública. ICOGRADA (1978).

Bases del Concurs-Exposició de Cartells "XIX Premi Internacional de Dibuix Joan Miró", Premi Joan Prats, que convoca la Fundació Joan Miró amb la col·laboració d'ADGFAD i de l'Escola EINA (1980).

Bases del Concurs-Exposició de Cartells "XX Premi Internacional de Dibuix Joan Miró", Premi Joan Prats, que convoca la Fundació Joan Miró amb la col·laboració d'ADGFAD i de l'Escola EINA (1981).

Premis Medalles ADIFAD-INFAD (1985).

Premis INFAD per a estudiants "Ha-bitacola'90". La proposta presentada es va realitzar en el marc del tercer curs de projectes de l'especialitat d'interiorisme amb els professors Miquel Espinet i Pere Armadas.

Premio Asociación Española de Centros Comerciales pel trofeu dissenyat pels professors de Volum, Albert Valera García i Àngels Viladomiu Canela (1996).

VII Premi Internacional Catalònia d'Il·lustració (1997). Premi guanyat per Pep Montserrat amb l'obra "Les collites del diable".

I Concurso de obra gráfica y pintura Daimler Benz Aktiengesellschaft AG (1998-1999). Va ser una iniciativa de l'agència de publicitat Delvico Bates per il·lustrar el llançament d'un model de la marca de cotxes Mercedes Benz. EINA va ser l'escola amb més obres seleccionades, amb dos primers premis (Joan Masip i Montse Raventós), i dos segons premis (Lisi Lluch i Javier Segarra). Tanmateix, la marca alemanya va decidir comprar totes les obres presentades per alumnes d'EINA.

Premios Nacionales de Diseño (2000). Mención honorífica.

Premio SIGNES para Estudiantes de Diseño (2001). Tercer premi per "Requiescat in Pace" dels alumnes d'EINA Miquel Capo, Marcel Juan, Jordi Raventós i Màrius Zorrilla.

Premis Laus 2002. Nominació en la categoria "Animación/efectos especiales" per Postgrau d'Il·lustració EINA. David Cid (director creatiu i realitzador), Neus Bruguera (disseny gràfic), Full Animation (productora)

Campanya de cartells als carrers de Barcelona en el marc de la segona edició del Premi al millor Projecte d'Innovació a la Participació i Foment de l'Associacionisme (2003). Per EINA va participar l'alumne Omar Sosa.

II edición concurso de diseño copas Bombay Sapphire (2003). Per EINA va participar l'alumne Roger Pérez Gironés, obtenint el tercer premi.

Concurso internacional de logomarca IV Centenario Don Quijote de la Mancha (2003). EINA va participar amb tres propostes diferents, però no va obtenir cap premi.

Premios Daniel Gil de Diseño editorial 04 (2004).

V concurso formica creativa, proyectos finalistas (2005). El premi al disseny més innovador i pràctic d'una cuina adaptada a l'espai proposat va recaure en el projecte Kitchen Garden de Blanca Romañá Giménez-Coral i Mireia Masdeu Corrales, alumnes d'EINA.

1a edició del concurs de cartells de mobilitat UAB (2005), guanyat per l'alumne d'EINA Rodrigo Pintos González.

Premio Feria Internacional del Mueble de Valencia, cDIM estudiantes (2005). La guanyadora va ser Maria Maggi, estudiant d'EINA.

Concurs per al disseny de la imatge gràfica de la commemoració del centenari de l'IEC (2005). Es tractà d'un concurs restringit entre els alumnes de les escoles EINA, Elisava i Massana. La proposta elegida va ser la de l'alumne d'EINA Didier Gorón.

Valoració, destrucció i programació

Conservació permanent.

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Documentació de lliure accés amb finalitat de recerca. Això no obstant, alguns originals, pel seu mal estat de conservació, no podran ser consultats si no és en forma de digitalització.

Condicions de reproducció

Només es permet la reproducció per a ús privat i amb finalitat d’investigació. Per fer reproduccions amb finalitat de publicació, cal l’autorització expressa i per escrit del titular.

Idioma del material

  • espanyol

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

Identificador de la institució

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC) 2007. 1a ed. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Subdirecció General d’Arxius, 2007. (Arxivística i gestió documental. Eines ; 1).

Estat d'elaboració

Final

Nivell de detall

Dates de creació revisió eliminació

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

La pròpia unitat de descripció.

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Gèneres relacionats

Llocs relacionats

Unitats d'instal·lació

  • Capsa de cartró: UI-21
  • Capsa de cartró permanent: UI-Targetons-1