Series C02.04.S01 - Expedients d'organització d'exposicions, muntatges i accions d'EINA

Poesia visual Invitació a l'acte de presentació de l'exposició "L'Entorn de Ràfols Casamada... 13 aniversari d'EINA a la Galeria 13 Pintures i dibuixos Margarita Fuchs Set a EINA 10 d'art d'EINA Gent d'EINA Mostra de treballs dels alumnes d'Art de l'École i d'EINA Mostra internacional de tramesa-postal Participants i llocs des d'on s'ha fet la tramesa Juny al jardí Pintures i dibuixos de Francesca Llopis Exposició de pintures i dibuixos de Jaume Ribas Tallers d'Art, pintures de Carme Bassa Juny al jardí Projecte exposició ADLAN: memòria i pressupost Normes orientatives per a l'exposició ADLAN Documentación para la exposición ADLAN Obras originales de que disponemos Cartell de l'exposició ADLAN i testimoni de l'època '32-36 Programa d'actes amb motiu de l'exposició ADLAN i testimoni de l'època 32-36 Notes per a l'organització de l'exposició "Per un disseny original i propi" Guió de l'exposició "Per un disseny original i propi" Esborrany del guió de l'exposició "Per un disseny original i propi" Idees per a l'exposició "Per un disseny original i propi" Invitació a la 1a Mostra Internacional d'Art, Homenatge a Joan Miro Plànol de l'exposició 1a Mostra Internacional d'Art. Homenatge a Joan Miró 1a Mostra Internacional d'Art. Homenatge a Joan Miró 1a Mostra Internacional d'Art. Homenatge a Joan Miró EINA presenta "Mostra Internacional de Tramesa Postal" dins el Congrés Mundial de la Co... Invitació per participar a la Mostra Internacional de Tramesa Postal Primera Mostra Internacional de Tramesa-Postal Llista de participants a la Mostra de Tramesa Postal Llista de persones a les que es va sol·licitar la dedicatòria Inauguració de l'exposició de projectes elaborats per l'escola EINA Juny al jardí Carta de Xavier Olivé Carta de Xavier Olivé Exposició d'obra gràfica EINA Departament Art, Obra gràfica Type-O-Gràfiques Type-O-Gràfiques Type-O-Gràfiques Programa d'actes amb motiu de l'exposició 13 aniversari d'EINA Llista dels artistes que participen a l'exposició Premsa i ràdio Invitació a l'exposició Coses passades de moda (encara no recuperades) Lluís Carles Pericó, pintures. Convocatòria a la reunió per a la preparació del muntatge de l'exposició "Coses passade... Recordatori de l'exposició Coses passades de moda
Results 1 to 50 of 703 Show all

Identity area

Reference code

C02.04.S01

Title

Expedients d'organització d'exposicions, muntatges i accions d'EINA

Date(s)

  • 1967 - ? (Creation)

Level of description

Series

Extent and medium

3 capses.

Context area

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Documents generats per l’organització d'exposicions, muntatges i accions d'EINA i de professors de l'escola a les diferents seus de l'entitat i en espais culturals aliens i fires.

Appraisal, destruction and scheduling

Conservació permanent.

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Documentació de lliure accés amb finalitat de recerca. Això no obstant, alguns originals, pel seu mal estat de conservació, no podran ser consultats si no és en forma de digitalització.

Conditions governing reproduction

Només es permet la reproducció per a ús privat i amb finalitat d’investigació. Per fer reproduccions amb finalitat de publicació, cal l’autorització expressa i per escrit del titular.

Language of material

  • Catalan
  • Spanish

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

El Centre d'Estudis i Documentació del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) conserva documentació original de les següents exposicions:
Exposició ADLAN i Testimoni de l'Època '32-36.
Proceso de la comunicación (1972).
Mostra internacional de tramesa-postal (1973).
Esculturas al aire libre (1975).
Juny al jardí: com una galeria a cel obert (1981).

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Place access points

Name access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

Institution identifier

Rules and/or conventions used

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC) 2007. 1a ed. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Subdirecció General d’Arxius, 2007. (Arxivística i gestió documental. Eines ; 1).

Status

Level of detail

Dates of creation revision deletion

Data de creació: 2014.02.06.

Language(s)

  • Catalan

Script(s)

Sources

La pròpia unitat de descripció.

Archivist's note

Descripció realitzada per Rubén Alcaraz Martínez.

Accession area

Related subjects

Related people and organizations

Related genres

Related places