Sèrie C02.04.S01 - Expedients d'organització d'exposicions, muntatges i accions d'EINA

Poesia visual Invitació a l'acte de presentació de l'exposició "L'Entorn de Ràfols Casamada... 13 aniversari d'EINA a la Galeria 13 Pintures i dibuixos Margarita Fuchs Set a EINA 10 d'art d'EINA Gent d'EINA Mostra de treballs dels alumnes d'Art de l'École i d'EINA Mostra internacional de tramesa-postal Participants i llocs des d'on s'ha fet la tramesa Juny al jardí Pintures i dibuixos de Francesca Llopis Exposició de pintures i dibuixos de Jaume Ribas Tallers d'Art, pintures de Carme Bassa Juny al jardí Projecte exposició ADLAN: memòria i pressupost Normes orientatives per a l'exposició ADLAN Documentación para la exposición ADLAN Obras originales de que disponemos Cartell de l'exposició ADLAN i testimoni de l'època '32-36 Programa d'actes amb motiu de l'exposició ADLAN i testimoni de l'època 32-36 Notes per a l'organització de l'exposició "Per un disseny original i propi" Guió de l'exposició "Per un disseny original i propi" Esborrany del guió de l'exposició "Per un disseny original i propi" Idees per a l'exposició "Per un disseny original i propi" Invitació a la 1a Mostra Internacional d'Art, Homenatge a Joan Miro Plànol de l'exposició 1a Mostra Internacional d'Art. Homenatge a Joan Miró 1a Mostra Internacional d'Art. Homenatge a Joan Miró 1a Mostra Internacional d'Art. Homenatge a Joan Miró EINA presenta "Mostra Internacional de Tramesa Postal" dins el Congrés Mundial de la Co... Invitació per participar a la Mostra Internacional de Tramesa Postal Primera Mostra Internacional de Tramesa-Postal Llista de participants a la Mostra de Tramesa Postal Llista de persones a les que es va sol·licitar la dedicatòria Inauguració de l'exposició de projectes elaborats per l'escola EINA Juny al jardí Carta de Xavier Olivé Carta de Xavier Olivé Exposició d'obra gràfica EINA Departament Art, Obra gràfica Type-O-Gràfiques Type-O-Gràfiques Type-O-Gràfiques Programa d'actes amb motiu de l'exposició 13 aniversari d'EINA Llista dels artistes que participen a l'exposició Premsa i ràdio Invitació a l'exposició Coses passades de moda (encara no recuperades) Lluís Carles Pericó, pintures. Convocatòria a la reunió per a la preparació del muntatge de l'exposició "Coses passade... Recordatori de l'exposició Coses passades de moda
Resultados 1 a 50 de 703 Mostrat todo

Área de identidad

Código de referencia

C02.04.S01

Título

Expedients d'organització d'exposicions, muntatges i accions d'EINA

Fecha(s)

  • 1967 - ? (Creación)

Nivel de descripción

Sèrie

Volumen y soporte

3 capses.

Área de contexto

Historia archivística

Origen del ingreso o transferencia

Área de contenido y estructura

Alcance y contenido

Documents generats per l’organització d'exposicions, muntatges i accions d'EINA i de professors de l'escola a les diferents seus de l'entitat i en espais culturals aliens i fires.

Valorización, destrucción y programación

Conservació permanent.

Acumulaciones

Sistema de arreglo

Área de condiciones de acceso y uso

Condiciones de acceso

Documentació de lliure accés amb finalitat de recerca. Això no obstant, alguns originals, pel seu mal estat de conservació, no podran ser consultats si no és en forma de digitalització.

Condiciones

Només es permet la reproducció per a ús privat i amb finalitat d’investigació. Per fer reproduccions amb finalitat de publicació, cal l’autorització expressa i per escrit del titular.

Idioma del material

  • catalán
  • español

Escritura del material

Notas sobre las lenguas y escrituras

Características físicas y requisitos técnicos

Instrumentos de descripción

Área de materiales relacionados

Existencia y localización de originales

El Centre d'Estudis i Documentació del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) conserva documentació original de les següents exposicions:
Exposició ADLAN i Testimoni de l'Època '32-36.
Proceso de la comunicación (1972).
Mostra internacional de tramesa-postal (1973).
Esculturas al aire libre (1975).
Juny al jardí: com una galeria a cel obert (1981).

Existencia y localización de copias

Unidades de descripción relacionadas

Descripciones relacionadas

Área de notas

Identificador/es alternativo(os)

Puntos de acceso

Puntos de acceso por materia

Puntos de acceso por lugar

Puntos de acceso por autoridad

Tipo de puntos de acceso

Área de control de la descripción

Identificador de la descripción

Identificador de la institución

Reglas y/o convenciones usadas

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC) 2007. 1a ed. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Subdirecció General d’Arxius, 2007. (Arxivística i gestió documental. Eines ; 1).

Estado de elaboración

Nivel de detalle

Fechas de creación revisión eliminación

Data de creació: 2014.02.06.

Idioma(s)

  • catalán

Escritura(s)

Fuentes

La pròpia unitat de descripció.

Nota del archivista

Descripció realitzada per Rubén Alcaraz Martínez.

Área de Ingreso

Materias relacionadas

Personas y organizaciones relacionadas

Tipos relacionados

Lugares relacionados