U. doc. composta ID946 - Gestió del canvi d'imatge d'INESCOOP

Tipos de servicios de EINA a INESCOOP Informe y recomendaciones de la Escuela EINA acerca de los temas de la reunión mantenida con INES... Sesión de trabajo sobre "El diseño y la moda en el calzado" Comentarios sobre el texto provisional del dossier de conclusiones de la sesión de trabajo sobre ... Acta de la reunió del dia 10 de desembre 1979 Repertorio de comunicaciones (según receptores y tipos de contenido) Matriz de elaboración del texto de identidad Repertorio de canales de comunicación de imagen Ref. 1A, EINA nº 1 Ref. 1A, EINA nº 2 No todos los proyectos fracasan Ref. 1A, EINA nº 3 Ref. 1A, EINA nº 4 Ref. 1A, EINA nº 5 Ref. 1A, EINA nº 6 Ref. 1A, EINA nº 7 Ref. 1A, EINA nº 8 Ref. 1A, EINA nº 9 Ref. 1A, EINA nº 10 Ref. 1A, EINA nº 11 Ref. 1A, EINA nº 12 Ref. 1A, EINA nº 13 Ref. 1A, EINA nº 14 Ref. 1A, EINA nº 15 Ref. 1A, EINA nº 16 Tintas recomendadas para el uso del logotipo y la marca INESCOOP Ref. 1A, EINA nº 17 Para información de la Escuela: acerca del asesoramiento sobre imagen y comunicación a INESCOOP Organización archivo INESCOOP Gestión de cambio de imagen: comunicado de INESCOOP a EINA, informe nº 1 Gestión de cambio de imagen: comunicado de INESCOOP a EINA, informe nº 2 Sesión de trabajo sobre "El diseño y la moda en el calzado" Dossier íntegro de los contenidos manipulados con motivo de la sesión de trabajo "El diseño ... La imagen y la comunicación en las instituciones del estado: modos de manifestación de la problem... El sector del calzado empieza a reaccionar INESCOP: apuntes sobre "identidad cultural"

Àrea d'identificació

Codi de referència

ID946

Títol

Gestió del canvi d'imatge d'INESCOOP

Data(es)

  • 1979 - 1981 (Creation)

Nivell de descripció

U. doc. composta

Volum i suport

2 capses

Àrea de context

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Entre 1979 i 1981 EINA, representada per Xavier Olivé i Norberto Chaves, va ser contractada per realitzar un canvi integral de la imatge corporativa d'INESCOOP (Instituto Tecnológico del Calzado de Elda).

Conté diverses actes de reunions i comunicacions entre INESCOOP i EINA, diferents informes i documents de treball, alguns pressupostos i factures, un recull de notícies sobre el sector del calçat i INESCOOP (1979-1980), la relació de socis d'INESCOOP, i diverses publicacions i models de documents de l'entitat com a mostra de la seva imatge corporativa del moment.

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Documentació de lliure accés amb finalitat de recerca. Això no obstant, alguns originals, pel seu mal estat de conservació, no podran ser consultats si no és en forma de digitalització.

Condicions de reproducció

Només es permet la reproducció per a ús privat i amb finalitat d’investigació. Per fer reproduccions amb finalitat de publicació, cal l’autorització expressa i per escrit del titular.

Idioma del material

  • espanyol

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Àrea de notes

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

Identificador de la institució

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC) 2007. 1a ed. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Subdirecció General d’Arxius, 2007. (Arxivística i gestió documental. Eines ; 1).

Estat d'elaboració

Nivell de detall

Dates de creació revisió eliminació

Data de creació: 2014.05.27

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

La pròpia unitat de descripció.

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Gèneres relacionats

Llocs relacionats

Unitats d'instal·lació

  • Capsa de cartró permanent: UI-15
  • Capsa de cartró permanent: UI-16
  • Carpeta: Carpeta 1