Sèrie C03.02.S02 - Reculls de publicitat

EINA escuela de diseño Curs de vespre d'art i cultura actual EINA escuela de diseño industrial, gráfico y de interiores EINA escuela de diseño, apertura de matrícula a partir del 15 de septiembre ... Cursos vespertinos de arte y cultura actual Curs de vespre d'art i cultura actual Cursos vespertinos de arte y cultura actual Curso vespertino de arte y cultura actual EINA escuela de diseño, apertura de matrícula a partir del 15 de septiembre ... EINA escuela de diseño, continúa abierta la matrícula hasta el día 5 de octubre ... EINA escuela de diseño, continúa abierta la matrícula hasta el día 5 de octubre ... EINA escuela de diseño, sigue abierta la matrícula hasta el día 5 de octubre ... EINA escuela de diseño, matrícula curso próximo, 1a convocatoria prueba de aptitud EINA escuela de diseño, matrícula curso próximo, 2a convocatoria prueba de aptitud EINA escuela de diseño, matrícula curso próximo, 1a convocatoria prueba de aptitud EINA escuela de diseño, matrícula curso próximo, 2a convocatoria prueba de aptitud EINA escuela de diseño, matrícula curso próximo, 2a convocatoria prueba de aptitud EINA escuela de diseño, matrícula curso próximo, 1a convocatoria prueba de aptitud EINA escuela de diseño, matrícula curso próximo, 1a convocatoria prueba de aptitud Escola EINA disseny, convocatòria prova d'admissió Escola EINA disseny, convocatòria a la prova d'admissió Escuela EINA diseño, convocatoria a la prueba de admisión EINA, escuela de diseño, matrícula curso próximo Escola EINA disseny, convocatòria a la prova d'admissió Escola EINA, estudis de disseny, art i imatge, 1a convocatòria a la prova d'admissió Escola EINA, estudis de disseny, art i imatge, 2a convocatòria prova d'admissió Escola EINA, estudis de disseny, art i imatge, 2a convocatòria prova d'admissió Proves d'accés a l'Escola EINA Curs especialitzat de disseny El moble Festa de fi de curs, 25è aniversari ajornada EINA Escola de Disseny i Art, proves d'accés a l'Escola EINA EINA Escola de Disseny i Art, proves d'accés a l'Escola EINA EINA Escola de Disseny i Art, proves d'accés a l'Escola EINA EINA Escola de Disseny i Art, proves d'accés a l'Escola EINA Escuela EINA diseño Escola EINA disseny, convocatòria prova d'admissió

Àrea d'identificació

Codi de referència

C03.02.S02

Títol

Reculls de publicitat

Data(es)

  • 1967 - ? (Creation)

Nivell de descripció

Sèrie

Volum i suport

1 expedient, paper

Àrea de context

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Conté anuncis publicats per EINA a diversos mitjans de comunicació com diaris o revistes

Valoració, destrucció i programació

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Documentació de lliure accés amb finalitat de recerca. Això no obstant, alguns originals, pel seu mal estat de conservació, no podran ser consultats si no és en forma de digitalització.

Condicions de reproducció

Només es permet la reproducció per a ús privat i amb finalitat d’investigació. Per fer reproduccions amb finalitat de publicació, cal l’autorització expressa i per escrit del titular.

Idioma del material

  • català
  • espanyol

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

Identificador de la institució

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC) 2007. 1a ed. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Subdirecció General d’Arxius, 2007. (Arxivística i gestió documental. Eines ; 1).

Estat d'elaboració

Nivell de detall

Dates de creació revisió eliminació

Data de creació: 2015.02.16

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

La pròpia unitat de descripció

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Related genres

Llocs relacionats

Unitats d'instal·lació

  • Capsa de cartró: UI-bib-25