Sèrie A02.01.S03 - Actes de la Comissió Mixta i l'Assemblea General

Resumen de la reunión (profesores/alumnos) celebrada el dia 27 enero 1971 Acta de la reunión celebrada entre profesores y alumnos el dia 2 febrero 1970 (sic) Dels professors als alumnes Acta de la reunión celebrada por la Comisión Profesores-Alumnos en fecha 3 febrero 1971 Acta de la reunión celebrada por la Comisión Profesores-Alumnos en fecha 4 febrero 1971 Acta de la reunión celebrada por la Comisión Profesores-Alumnos en fecha 5 febrero 1971 Resumen de la reunión celebrada el 9 de febrero 1971 (Comisión Profesores/Alumnos) Resumen de la reunión celebrada el 10 febrero 1971 (Comisión Profesores/Alumnos) Resumen de la Asamblea General celebrada el 11 de febrero de 1971 Resumen de la reunión celebrada 18 febrero 1971 (Profesores/Alumnos) Resumen de la Asamblea General celebrada el 18 febrero 1971 Resumen de la reunión de la Comisión Mixta celebrada el 22 de febrero de 1971 Resumen de la reunión de la Comisión Mixta celebrada el 24 de febrero de 1971 Reunió de la Comissió Mixta dia 5 de març 1971 Reunió Comissió Mixta dia 21 abril 1971 Reunió Comissió Mixta dia 25 novembre 1971 Informe Comissió Mixta del 18 de gener 1972 Convocatòria a la reunió de professors i alumnes del 9 de febrer de 1972 Acta de la reunió de la Comissió Mixta del 20 de març de 1972 Informe de la Comissió Mixta del 9 de maig de 1972 Documents de treball de la Comissió Mixta Assemblea dia 25 de febrer 1976 Assemblea dia 10 de març 1976 Assemblea dia 24 de març 1976 Actes de l'Assemblea d'Escola dels dies 27  i 28 de gener 1977 Acta de l'Assemblea de professors i alumnes celebrada a EINA el dia 9 de maig de 1984 Assemblea dia 24 de març

Àrea d'identificació

Codi de referència

A02.01.S03

Títol

Actes de la Comissió Mixta i l'Assemblea General

Data(es)

  • 1971.01.27-1986 (Creation)

Nivell de descripció

Sèrie

Volum i suport

1 carpeta, paper

Àrea de context

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Arran de la crisi produïda l’any 1971 entre un grup d’alumnes liderats per Pau Joan Vidal, responsable d’aglutinar el malestar evident entre un sector de l’alumnat i la direcció de l’escola, es va proposar la creació d’una Comissió Mixta de professors i alumnes i una Assemblea General, amb l’objectiu de resoldre les diferencies entre les dues parts. La lectura d’un manifest per part de Pau Joan, que no es conserva a l’arxiu, elaborat conjuntament per les diferents especialitats i cursos va portar a l’escola a respondre amb un altre document “Dels professors als alumnes”, en el qual es proposava la creació de la citada comissió i se suspenien provisionalment totes les classes fins a arribar a una solució.
L’origen de la crisi està relacionat amb la falta d’academicisme, els canvis continus al pla d’estudis o la inexistència de programes rigorosos per cada assignatura. Entre els alumnes també es va destacar el malestar existent per la marxa dels professors Joan Antoni Blanc, Yves Zimmermann i Juan Carlos Pérez. Una marxa que es va relacionar amb les divergències ideològiques entre aquests professors i l’equip directiu de l’escola, fins al punt de pensar que els havien fet fora.
La creació de la Comissió Mixta va suposar canvis en l’estructuració tant dels estudis com dels òrgans de govern de l’Escola.
La Comissió Mixta va esdevindré un òrgan permanent i elegible del que es té evidències documentals fins als anys 80. Es trobava format pels alumnes delegats de curs, els responsables d’especialitat i per un nombre indeterminat d’estudiants i professors renovables. All llarg de la seva existència ha tingut altres denominacions com la de Reunions de Professors i Alumnes.

Valoració, destrucció i programació

Conservació permanent.

Ingressos

No es preveuen increments.

Sistema d'organització

Cronològic.

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Documentació de lliure accés amb finalitat de recerca. Això no obstant, alguns originals, pel seu mal estat de conservació, no podran ser consultats si no és en forma de digitalització.

Condicions de reproducció

Només es permet la reproducció per a ús privat i amb finalitat d’investigació. Per fer reproduccions amb finalitat de publicació, cal l’autorització expressa i per escrit del titular.

Idioma del material

  • català
  • espanyol

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Nota de publicació

Villena, Josep Maria (coor.). Eina, escola de disseny i art: 1967-1987, vint anys d'avantguarda. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura, 1987.

Àrea de notes

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

Identificador de la institució

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC) 2007. 1a ed. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Subdirecció General d’Arxius, 2007. (Arxivística i gestió documental. Eines ; 1).

Estat d'elaboració

Final

Nivell de detall

Dates de creació revisió eliminació

Data de creació: 2014.02.26.

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

La pròpia unitat de descripció i, per informar de l'element Abast i contingut, també s’han utilitzat les obres citades a la bibliografia.

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Related genres

Llocs relacionats

Unitats d'instal·lació

  • Capsa de cartró permanent: UI-06