Àrea d'identificació
Codi de referència
ID1657
Títol
Segon Congrés Català de Cuina
Data(es)
- 1995 (Creation)
Nivell de descripció
U. doc. composta
Volum i suport
1 carpeta
Àrea de context
Nom del productor
Institució arxivística
Història arxivística
Origen de l'ingrés o de la transferència
Àrea de contingut i estructura
Abast i contingut
Amb motiu de la cloenda del segon Congrés Català de Cuina, EINA amb la col·laboració de l'Escola d'Hosteleria ARNADI, va realitzar l'acció "Gus i estil, la cuina dels artistes" al restaurant Hofmann, i va elaborar un menú il·lustrat per Xavier Olivé, Josep Guinovart, Albert Ràfols Casamada, Francesc Artigau, Maria Girona i Francesc Todó.
Es conserva la invitació, el menú i una carta d'agraiment de Carme Canut, coordinadora del Segon Congrés Català de Cuina, a Miquel Espinet.