- ID251
- U. doc. simple
- [Entre 1980 i 1981]
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Primera planificació dels seminaris "Gust i estil" i "Inventaris pels '80"
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Primera planificació dels seminaris "Gust i estil" i "Inventaris pels '80"
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Model d'una fitxa amb una llista de vins amb caselles per puntuar-los.
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
La Vanguardia (1 mayo 1981)
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Carta del dinar.
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Conté el programa del seminari, diferents receptes i la llista d'assistència dels participants.
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
El gust a la cuina: seminari de primavera maig 1978
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Conté la carta i les receptes de les mandonguilles entofonades i el cap i pota amanit, amb il·lustracions de Francesc Artigau
En busca de la cocina perdida : "el gust a la cuina", seminario en la Escola EINA
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
El correo catalán (13 mayo 1978)
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Model de fitxa de degustació de vins.
Gust i estil, imaginació i refinament
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
La Vanguardia (19 marzo 1981)
Gust i estil, intercanvi de sensacions
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Programa del seminari.
Intercambio de sensaciones a través de los manteles
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Jaime Colomines Palou Fruterias
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Llista de fruites i les seves característiques i possibles usos en la cuina.
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Carta del dinar.
M'exalta el nou i m'enamora el vell
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Carta del dinar.
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Conté els menús, diferents fitxes, receptes i llistes d'aliments, el pressupost i altres càlculs econòmics del seminari i fotografies dels actes.
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Conté el menú del sopar.
Tres raons per una teoria del gust
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Programa del seminari a càrrec de Menene Gras Balaguer.
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Carta del dinar.
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Carta del dinar.
Part deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Llista de vins espanyols amb la seva procedència i característiques.