- F551
- Unitat documental simple
- 1978
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
En busca de la cocina perdida : "el gust a la cuina", seminario en la Escola EINA
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
El correo catalán (13 mayo 1978)
Intercambio de sensaciones a través de los manteles
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
La Vanguardia (1 mayo 1981)
Gust i estil, imaginació i refinament
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
La Vanguardia (19 marzo 1981)
El gust a la cuina: seminari de primavera maig 1978
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Primera planificació dels seminaris "Gust i estil" i "Inventaris pels '80"
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Conté la carta i les receptes de les mandonguilles entofonades i el cap i pota amanit, amb il·lustracions de Francesc Artigau
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Model de fitxa de degustació de vins.
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Conté el menú del sopar.
Jaime Colomines Palou Fruterias
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Llista de fruites i les seves característiques i possibles usos en la cuina.
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Llista de vins espanyols amb la seva procedència i característiques.
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Model d'una fitxa amb una llista de vins amb caselles per puntuar-los.
Gust i estil, intercanvi de sensacions
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Programa del seminari.
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Carta del dinar.
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Carta del dinar.
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Carta del dinar.
M'exalta el nou i m'enamora el vell
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Carta del dinar.
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Carta del dinar.
Tres raons per una teoria del gust
Parte deEINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Programa del seminari a càrrec de Menene Gras Balaguer.