Sèrie K03.S01 - Expedients de projectes amb empreses i administracions

Disseny d’una bossa  de cel·lulosa per a Perfumes Versalla Disseny del paper carta, sobres i targetes de l'Arxiu Històric del Col·legi Oficial d'Arquitectes... Carta de sol·licitud d'un avantprojecte de cartell per al cicle de conferències a càrrec de Yves ... Resposta a la petició del Col·legi Oficial d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Catalunya i Ba... Carta amb el programa d'un curset per als venedors de mobles del Corte Inglés Factura i rebut en concepte d'estudi i adaptació de la marca de la Galeria Adrià Estudio de la señalización del Hospital de San Pablo Memoria: estudio de señalización del Hospital de San Pablo Memoria explicativa de los planos del proyecto de señalización del Hospital de San Pablo Señalización del Hospital de San Pablo: esquema del trabajo a realizar Nota de gastos de realización Carta d'Elvira Guilera Soler a la direcció d'EINA Carta d'Albert Ràfols Casamada a Jordi Bosch Carta de Luís Claudí Bosh a Xavier Olivé Carta d'Albert Ràfols Casamada a Lluis Claudi Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Projecte de senyalització de l'Hospital de Sant Pau Llistes de casament, aparador a Vinçon Llistes de casament, aparador a Vinçon Llistes de casament, aparador a Vinçon Llistes de casament, aparador a Vinçon Llistes de casament, aparador a Vinçon Llistes de casament, aparador a Vinçon Llistes de casament, aparador a Vinçon Llistes de casament, aparador a Vinçon Llistes de casament, aparador a Vinçon Llistes de casament, aparador a Vinçon Llistes de casament, aparador a Vinçon Llistes de casament, aparador a Vinçon Llistes de casament, aparador a Vinçon Llistes de casament, aparador a Vinçon Llistes de casament, aparador a Vinçon Memoria explicativa del proyecto para un stand del CIT Proposta per a l'exhibició de Las meninas i Estudi de la Imatge gràfica del Museu
Resultats 1 a 50 de 107 Mostra-ho tot

Àrea d'identificació

Codi de referència

K03.S01

Títol

Expedients de projectes amb empreses i administracions

Data(es)

  • 1969 - ? (Creation)

Nivell de descripció

Sèrie

Volum i suport

5 capses

Àrea de context

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Valoració, destrucció i programació

Conservació permanent amb documentació pendent d'avaluar.

Ingressos

Sistema d'organització

Cronològic.

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Documentació de lliure accés amb finalitat de recerca. Això no obstant, alguns originals, pel seu mal estat de conservació, no podran ser consultats si no és en forma de digitalització.

Condicions de reproducció

Només es permet la reproducció per a ús privat i amb finalitat d’investigació. Per fer reproduccions amb finalitat de publicació, cal l’autorització expressa i per escrit del titular.

Idioma del material

  • català
  • espanyol

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

Identificador de la institució

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC) 2007. 1a ed. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Subdirecció General d’Arxius, 2007. (Arxivística i gestió documental. Eines ; 1).

Estat d'elaboració

Esborrany

Nivell de detall

Dates de creació revisió eliminació

Data de creació: 2014.01.31

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

La pròpia unitat de descripció.

Nota de l'arxiver

Descripció realitzada per Rubén Alcaraz Martínez.

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Related genres

Llocs relacionats

Unitats d'instal·lació

  • Capsa de cartró permanent: UI-12
  • Capsa de cartró permanent: UI-13
  • Capsa de cartró permanent: UI-14
  • Capsa de cartró permanent: UI-15
  • Capsa de cartró permanent: UI-16