Sèrie C02.04.S01 - Expedients d'organització d'exposicions, muntatges i accions d'EINA

Acció pètals - espai Acció pètals - espai Acció pètals - espai Acció pètals - espai Notes per a l'organització de l'exposició "Per un disseny original i propi" Esborrany del guió de l'exposició "Per un disseny original i propi" Guió de l'exposició "Per un disseny original i propi" Idees per a l'exposició "Per un disseny original i propi" Carta sobre l'exposició Per un disseny original i propi Carta sobre l'exposició Per un disseny original i propi Visualització 360º Invitació a Environament experimental Environament experimental Environament experimental Environament experimental Environament experimental Environament experimental Environament experimental Environament experimental Environament experimental Projecte exposició ADLAN: memòria i pressupost Normes orientatives per a l'exposició ADLAN Documentación para la exposición ADLAN ADLAN, reunión viernes, 31 de octubre en el Colegio de Arquitectos Obras originales de que disponemos Los Amigos del Arte Nuevo Cartell de l'exposició ADLAN i testimoni de l'època '32-36 Programa d'actes amb motiu de l'exposició ADLAN i testimoni de l'època 32-36 ADLAN i testimoni de l'època, '32-36 ADLAN i testimoni de l'època, '32-36 ADLAN i testimoni de l'època, '32-36 ADLAN i testimoni de l'època, '32-36 ADLAN i testimoni de l'època, '32-36 ADLAN i testimoni de l'època, '32-36 ADLAN i testimoni de l'època, '32-36 ADLAN i testimoni de l'època, '32-36 ADLAN i testimoni de l'època, '32-36 ADLAN i testimoni de l'època, '32-36 ADLAN i testimoni de l'època, '32-36 ADLAN i testimoni de l'època, '32-36 Invitació del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i Balears als actes amb motiu de l'Exposició AD... ADLAN i testimoni de l'època, '32-36 ADLAN i testimoni de l'època, '32-36 ADLAN i testimoni de l'època, '32-36 Invitació a la 1a Mostra Internacional d'Art, Homenatge a Joan Miro Plànol de l'exposició 1a Mostra Internacional d'Art. Homenatge a Joan Miró 1a Mostra Internacional d'Art. Homenatge a Joan Miró 1a Mostra Internacional d'Art. Homenatge a Joan Miró 1a Mostra Internacional d'Art. Homenatge a Joan Miró 1a Mostra Internacional d'Art. Homenatge a Joan Miró
Resultats 1 a 50 de 236 Mostra-ho tot

Àrea d'identificació

Codi de referència

C02.04.S01

Títol

Expedients d'organització d'exposicions, muntatges i accions d'EINA

Data(es)

  • 1967 - ? (Creation)

Nivell de descripció

Sèrie

Volum i suport

3 capses.

Àrea de context

Història arxivística

Origen de l'ingrés o de la transferència

Àrea de contingut i estructura

Abast i contingut

Documents generats per l’organització d'exposicions, muntatges i accions d'EINA i de professors de l'escola a les diferents seus de l'entitat i en espais culturals aliens i fires.

Valoració, destrucció i programació

Conservació permanent.

Ingressos

Sistema d'organització

Àrea de condicions d'accés i ús

Condicions d'accés

Documentació de lliure accés amb finalitat de recerca. Això no obstant, alguns originals, pel seu mal estat de conservació, no podran ser consultats si no és en forma de digitalització.

Condicions de reproducció

Només es permet la reproducció per a ús privat i amb finalitat d’investigació. Per fer reproduccions amb finalitat de publicació, cal l’autorització expressa i per escrit del titular.

Idioma del material

  • català
  • espanyol

Escriptura dels documents

Nota sobre les llengües i escriptures

Característiques físiques i requeriments tècnics

Instruments de descripció

Àrea de documentació relacionada

Existència i localització dels originals

El Centre d'Estudis i Documentació del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) conserva documentació original de les següents exposicions:
Exposició ADLAN i Testimoni de l'Època '32-36.
Proceso de la comunicación (1972).
Mostra internacional de tramesa-postal (1973).
Esculturas al aire libre (1975).
Juny al jardí: com una galeria a cel obert (1981).

Existència i localització de reproduccions

Unitats de descripció relacionades

Descripcions relacionades

Àrea de notes

Identificador(s) altenatiu

Punts d'accés

Punts d'accés per matèria

Punts d'accés per lloc

Punts d'accés per autoritat

Punts d'accés de gènere

Àrea de control de la descripció

Identificador de la descripció

Identificador de la institució

Regles o convencions

Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC) 2007. 1a ed. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Subdirecció General d’Arxius, 2007. (Arxivística i gestió documental. Eines ; 1).

Estat d'elaboració

Nivell de detall

Dates de creació revisió eliminació

Data de creació: 2014.02.06.

Idioma(es)

  • català

Escriptura(es)

Fonts

La pròpia unitat de descripció.

Nota de l'arxiver

Descripció realitzada per Rubén Alcaraz Martínez.

Àrea d'ingressos

Matèries relacionades

Persones i organitzacions relacionades

Related genres

Llocs relacionats